8 Temmuz 2008 Salı

İlk Solo albümü

emreaydın'ın ilk solo albümü Afili Yalnızlık 10 Ekim tarihinden itibaren tüm müzik marketlerdeki yerini aldı.

Albüm'ün ilk klibi albümle aynı adı taşıyan Afili Yalnızlık adlı şarkıya çekildi. 22 Eylül'den bu yana bir çok müzik kanalında izlenen ve büyük ilgi gören klip Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez’in kendi kendisine aşık bir kadını canlandırdığı, Amerika’da bir çok ünlü grubun klibinde ve reklam çalışmalarında görüntü yönetmeni ve yönetmen olarak imzası bulunan “Yon Thomas” tarafından çekildi.

Ocak ayından bu yana emreaydin.org üzerinden download edilebilen "Belki bir gün özlersin" adlı şarkıda 250 bin defa indirilerek albümün ne kadar iddalı geldiğinin sinyallerini vermişti. Albüm'deki 10 şarkının 9'unun söz ve müziği emreaydın'a ait. emreaydın kendine has sesi ve yorumu ile Umay Umay'dan dinlemeye alıştığımız Hareket vakti adlı şarkıyı da bu albümde seslendirdi. 6.Cadde severlerinde iyi bildiği "Git" adlı şarkı yenilenmiş sound'u ile yine bu albümde yerini alan emreaydın şarkılarından.

Albüm'ün produktorluğunu Haluk Kurosman yaparken, Davul’da Gripin’den İlker Baliç, bas gitarda maNga’dan Cem Bahtiyar ve gitarlarda Vega’dan Tuğrul Akyüz’ün ismini görmek mümkün.


Şarkı Listesi:

01 - Afili Yalnızlık
02 - Belki Bir Gün Özlersin
03 - Bu Kez Anladım
04 - Dayan Yalnızlığım
05 - Git
06 - Hareket Vakti
07 - Kalan Sağlar Senin Olsun
08 - Kim Dokunduysa Sana
09 - Unut Gittiğin Bir Yerde
10 - Ve Gülümse Şimdi (Bebeğim)

Hiç yorum yok: